Pentru ca nu am descoperit adevarul absolut, am decis sa-mi dau cu parerea!

marți, decembrie 05, 2006

De prea mult timp ...

Am observat ca deja e decembrie.
Uau! A trecut timpul. Aproape a trecut anul. M-am luat cu altele si am uitat de blog. Asta e. Promit sa imi revin. Ce s-a intamplat in perioada ion care nu am mai scris?
Cel mai important - am facut 38 de ani. Ce ar trebui sa scriu despre asta? Din ce in ce mai mult am observat ca am ajuns la o varsta la care sa am pareri despre cat mai multe lucruri. O fi varsta?! O fi experienta?!

Ce s-a mai intamplat? NCH/Netbridge/Sorin Tudor/Carama se cearta cu Orlando. De ceva vreme, Blogurile au luat foc. Intre timp focul s-a stins. Cine are dreptate? Cred ca sunt prea subiectiv ca sa spun ca Orlando. Ne stim de prea mult timp. Il stiu din vremea in care inca nu vindea publicitate. Am vazut cum a "crescut". Si ce daca sunt subiectiv? Are dreptate intr-o masura mult mai mare decat "ei"

Cand am spus blogurile, m-am referit la acel cerc inchis (link-uri incrucisate de oameni care au legatura cu internetul, care se citeaza unii pe altii, se link-uiesc unii pe altii, dezvolta piata impreuna intr-un pol de decizie care nu poate fi trecut cu vederea, sunt prieteni sau amici sau simpli cunoscuti)

A mai izbucnit un alt circ. Ziaristi contra bloggeri. Cine va castiga? E simplu. Blogurile se vor dezvolta. Presa va pierde o bucata din piata informarii. Incet incet, oamenii se vor indrepta catre sursele in care vor descoperi mai mult din adevarul pe care il cauta si care ii reprezinta. Taximetristii si casnicele vor citi in continuare Libertatea. Pe ei nu ii deranjeaza dezvoltarea blogurilor. Vor pierde incet incet ziarele "serioase" scrise de ziaristi care se dau jurnalisti. Cand ziaristii vor intelege ce e cu internetul si cu ce se mananca el, 80% din editiile tiparite de ziarele la care lucreaza, se vor distribui prin actiuni de sampling. Sau, vorba celor de la Rompetrol, Vei lua o cafea cu Adevarul inclus. Atat de scumpa e cafeaua? asa de ieftin e adevarul?

A... am uitat. Am primit de la Cristi Parvan (Multumesc!) un comentariu la un post al meu despre BRAT. Deci suntem cel putin 2 care am intrat pe blog-ul asta. Oare pot sa vorbesc despre Brand personal? :-)) Si pot sa ii raspund aici. Daca tu ai spus-o atunci, si eu acum, inseamna ca e adevarat. Dar ramane intre noi.

Inca o chestie. Bloguri de companie vs. bloguri personale. Necesitatea de a creea reguli de utilizare a blogurilor. Bla bla bla. Te apuca rasul! De ce nu le auditati? Care a fost primul blogul de companie sau blogul personal? Oul sau gaina? Ii facem pe cei cu blogurile personale proscrisi?
Cred ca incap toti pe internet. Dar e doar o parere.

1 Comments:

Anonymous Anonim said...

ar trebuie sa mai completezi la profilul personal. ce faci acum?

5:37 p.m.

 

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home