Pentru ca nu am descoperit adevarul absolut, am decis sa-mi dau cu parerea!

luni, mai 21, 2007

Zilele Penibilului in Romania

Referendumul, a dat nastere unei noi sarbatori nationale. Zilele Penibilului. Actorii principali ai acestei sarbatori - oameni politici, oameni de televiziune, chiar institutii media.
Declaratii penibile -
Ion M. Ionita - Senior Editor Adevarul (?!?!?!) - (nu e citat e doar esenta) "Avem nevoie de o opozitie puternica in Romania. " cand PSD, PUR, PLD, PIN, PRM, Si mai nou PD sunt in opozitie, si mai nou PNL isi exprima dorinta de a trece in opozitie, ajungem paradoxal la situatia in care doar UDMR mai e la putere. De fapt spunem ca avem nevoie de PUTERE, pentru ca toata lumea e in opozitie.
Victor Orban - Prea multe declaratii penibile. Propune trecerea partidului in opozitie, dar nu intra in "detalii tehnice"
Porturile tv Antena 1, Antena 3 - pt ca demonstreaza inca o data ca meseria de jurnalist nu are nici o legatura cu independenta editoriala. Stirea principala a fost ca Basescu i-a luat telefonul ziaristei de la Antena 1. Si era comentata, pe imagina filmata de ziarista cu telefonul mobil. Care intre timp fusese inapoiat postului TV.
Si il avuzim pe Basescu, la acelasi post, cum o face pe ziarista "tiganca nespalata" Asta in timp ce era in masina, cu geamurile inchise.
VW - pentru ca face masini din care se aude tot ce vorbesti.
ProTv - Pentru ei nu a fost referendum. Poate doar niste accidente de circulatie, incendii, violuri si fotbal. Nashul D-lui Sarbu a pierdut iar si a cazut de prostanac in fatza alegatorilor. Asa ca nu se face rating pe seama lui.
Si inca oi gramada de oameni al caror nume nu il retin, si nici declaratiile
Dar nu se poate omite declaratia D-lui Voiculescu.
Citat aproximativ - "Sa nu uite Traian Basescu, ca reprezinta doar 30% din polulatia tarii." - matematic, asta inseamna cu vreo 800.000 de voturi mai mult decat in 2004. UAU. Voiculescu cat mai reprezinta?
Mai de ultima ora.
NewsIn spune: "Telefonul a ajuns la posesoare după ce, în prealabil, memoria aparatului fusese curăţată de imaginile cu Băsescu la cumpărături". Si atunci cum au ajuns imaginile filmate pe telefon, in mana presei? Si cum a putut fi auzita remarca "tiganca imputita"?

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home